Moet ik naar de dokter?

Voor de nieuwe app ‘Moet ik naar de dokter?’, creeerde marketing bureau Mixe drie radiocommercials. In elk van deze commercials wordt een situatie geschetst waarin je je kunt afvragen, moet ik nu naar de dokter? Voor het verklanken van deze situaties vroegen ze mijn expertise. De radio spotjes zijn de komende weken te horen op 3FM en Radio2.

140702_Beeldschermdia_Landscape-Moet-ik-naar-de-dokter-app

De app ‘Moet ik naar de dokter?’ helpt mensen om zelf de verantwoordelijkheid voor hun gezondheidszorg te nemen. Daarmee is de app hét antwoord op de alsmaar stijgende zorgkosten en de trend naar meer zelfmanagement in de zorg. De app biedt hulp bij het maken van de juiste afweging en helpt om de zorg voor iedereen toegankelijk te houden.

Meer info:
www.moetiknaardedokter.nl
www.mixe.nl